Opvolging en ondersteuning

Dank voor de fantastische opvolging en ondersteuning in ons schadedossier. Het gebeurt niet elke dag dat er een boom op je woning valt, maar het is een hart onder de riem als je verzekeringsmakelaar je met raad en daad bijstaat! Marc en Inge van Ad-vice zijn toppers in hun vak!

Architectenbureau Lieven Spiessens , Lokeren
Goede samenstelling

Marc en lnge zijn niet alleen toffe mensen maar ze helpen je bij alles wat ze kunnen zoals het samenstellen van jouw schadedossier, een goede samenstelling van de verzekeringsportefeuille zodat je correct verzekerd bent, geven u duidelijke info, … kortom je kan erop vertrouwen dat je in goede handen bent

Familie Brunclair-Sels , Zwijndrecht
Klare taal

Marc neemt altijd de tijd om alles grondig uit te leggen in simpele taal, wat ik ongelooflijk apprecieer. Ik heb namelijk een hekel aan kleine lettertjes en algemene voorwaarden en ik besef hoe belangrijk ze zijn.

Mijn vertrouwen in Ad-vice neemt alleen nog maar toe. Marc kent straks mijn hele gezondheidsgeschiedenis en mijn financiën. Ik had niet gedacht dat ik ooit zoveel informatie zou toevertrouwen aan één makelaar.

Christine Reijnders , Dendermonde