Nieuw item

13 onafhankelijke makelaars slaan de handen in elkaar en verbinden zich onder de Plus++ koepel. Stuk voor stuk zijn het familiale, Vlaamse ondernemingen die elkaar vinden in hun klantgerichte aanpak en hun wil om hierin een innovatieve positie in de markt in te nemen.

Plus++ staat voor een organisatie die haar leden versterkt in hun klantgerichtheid. Dit door hun onafhankelijkheid als sterkte uit te spelen, slimme methodieken te ontwikkelen en voluit te gaan voor een lange termijn relatie door proactief te handelen. Dit doen we samen met de klant, met elkaar en met verschillende partners. De basis: een doorgedreven expertise en een professionele organisatie, steeds vertrekkend vanuit de wens van u, onze klant.

Nieuw item
Nieuw item
Nieuw item

Onafhankelijk

Plus++ makelaars dragen hun onafhankelijkheid hoog in het vaandel.

Bij ons advies vertrekken wij steeds vanuit uw noden, wensen en dromen. Omdat u ons rechtstreeks betaalt voor ons advies. Hiermee wijken wij af van de standaard binnen de verzekeringswereld waarbij de makelaar een commissie ontvangt van de verzekeringsmaatschappij. Door deze financiële lijn te heroriënteren, garanderen wij u onafhankelijk advies, producten op maat, toegang tot relevante en waardevolle diensten en persoonlijk contact.

Innovatief & toekomstgericht

Vanuit onze onafhankelijke positie detecteren we ook noden in de markt die niet altijd worden ingevuld: omdat het aanbod er niet is of omdat het aanbod niet toegankelijk (genoeg) is. We investeren tijd om samen met onze collega's passende antwoorden te vinden. We gaan altijd 'the extra mile': met degelijke en kwalitatieve partners en leveranciers kijken we altijd 3 stappen voorruit.

Lange termijn

Een lange termijn relatie is voor ons een noodzakelijke voorwaarde om onze aanpak en aanbod op een degelijke manier uit te bouwen.

We ambiëren een lang durende relatie met onze klanten, met onze partners, met onze medewerkers en met onze collega's. Om dit te realiseren investeren we tijd in regelmatig contact dat zowel zakelijk als plezant kan zijn.


Nieuw item

Proactief

Plus++ makelaars laten het niet liggen. We geloven dat we sterk zijn omdat we het zelf in handen nemen voor u.

We nemen zelf regelmatig contact met u op, spelen kort op de bal en infomeren u telkens dit nodig of nuttig is. Wij vinden een warm en goed gevoel belangrijk.

Professionele aanpak & doorgedreven expertise

Plus++ makelaars excelleren in hun job en kennen de markt door en door.  Omdat we gedreven worden door onze passie, en met veel plezier onze tanden zetten in uw dossier.

Daarnaast hebben we gezamenlijk een gestructureerde methodiek uitgewerkt en getest. Een aanpak die garant staat voor een professionele aanpak en opvolging, waarin we onze kennis maximaal benutten voor uw comfort.

Nieuw item
Nieuw item

Elkaar ontmoeten

Plus++ is een coöperatieve en daar hebben we bewust voor gekozen. We delen kennis en inzichten, ontwikkelen samen ons aanbod en verscherpen onze aanpak.

Ook met u, onze klant, willen graag en regelmatig samen zijn. Om u telkens beter te leren kennen zodat we er voor u kunnen zijn, kort op de bal kunnen spelen en samen plezier kunnen beleven. Hiertoe nemen we ook zelf het initiatief, zodat u maximaal kan genieten.

Contact

Nieuw item

Ook Plus++ makelaar worden?

Laat het ons weten via onderstaande link!

We contacteren u om samen te bekijken hoe we elkaar kunnen versterken.

interesse in plus++