"Zowel voor mijn prive verzekeringen en pensioen planning als zakelijk producten is Ad-Vice al jaren voor mij de ideale partner. Steeds een helder en transparant product voorstel + advies en een verregaande service waar andere vaak stoppen.

Ad-vice gaat voor 'the extra mile'!"

Mijnheer Kees van Loon, Antwerpen

"Ik zit goed bij jullie. Zo een vlugge service altijd.            
Super, thanks !!!!"

Mevrouw Verheyen, Sint-Niklaas

 

"Beste Inge,      
Telkens sta ik versteld van jou snelle en uitgebreide reactie!      
Jullie klantvriendelijkheid en deskundigheid is echt TOP!"           
Bedankt!

Mevrouw Ryvers, Borgerhout

 

“Marc en lnge zijn niet alleen toffe mensen maar ze helpen je bij alles wat ze kunnen zoals het samenstellen van jouw schadedossier, een goede samenstelling van de verzekeringsportefeuille zodat je correct verzekerd bent, geven u duidelijke info, ... kortom je kan erop vertrouwen dat je in goede handen bent.”

Familie Brunclair-Sels, Zwijndrecht

 

“Bij Ad-vice krijgen wij degelijke en op maat gesneden informatie en een vriendelijke service bij schadegevallen. De contacten verlopen steeds gemoedelijk en persoonlijk, de service is snel en klantgericht. Toevallig of niet, maar telkens als Marc langskomt, schijnt de zon…”

Familie Bracke-Delcourt, Moerbeke-Waas

 

“Ik ken jullie ondertussen al meer dan 15 jaar en heb reeds veel goede tips gekregen voor wat betreft beleggingen. Zelden heb ik winstgevende zaken gedaan bij de banken (laat ons maar gerust zeggen dat ik al veel geld verloren ben), maar nog nooit heb ik een slechte ervaring gehad bij jullie. Zelfs vorig jaar, toen het over heel de wereld crisis was, hebben mijn beleggingen, via Marc, nog opgebracht. Noem mij één bankinstelling die dat kan zeggen. Een andere zaak is onze belastingaangifte: Marc weet goed wat kan en niet kan en vooral wat mag en niet mag. Niets wordt over het hoofd gezien. Op een correcte manier wordt onze belastingaangiften ingevuld en Marc denkt gewoon aan alles. Onze grootste dank aan jullie beiden voor al die gouden jaren die wij al mochten beleven. Hopelijk duurt onze samenwerking nog eens 15 jaar.”

Familie Scherpenberg-De Keuster, Hoboken

 

“Onze ervaringen met uw kantoor zijn voor ons zeer positief. De verkregen informatie is steeds nuttig, bruikbaar en correct. Ook in het dossier van de ‘Ruisstraat. .. ' hebben Bart en Kelly steeds de nodige ondersteuning verkregen. We zijn ook tevreden over de contracten die we via Ad-vice hebben afgesloten. Bovendien wordt alles op een menselijke manier gebracht, wat schril afsteekt tegen de agressieve/bruuske verkooptechnieken van sommige andere organismen…”

Familie Hulders-Berckmoes, Hamme