Terug naar overzicht

Urgentieonderhoud - Atalian

Hebt u naast uw degelijk onderhoud van uw woning of gebouwen dan toch een gebrek of klus te doen? Dan kan u altijd beroep doen op Atalian.

Een professioneel team, met verschillende specialisaties, staat overheen heel Vlaanderen klaar om u uit de nood te helpen. Dat kan op planning binnen de week, binnen 24 uur of zelfs binnen 4 uur. Dag en nacht voor u, Plus++ klant, bereikbaar.

  

Dit aanbod is exclusief toegankelijk voor Plus++ klanten.

Contacteer ons

Neem contact met ons op! Wij maken graag tijd voor u.

Contact

Meer info

Atalian is onze partner inzake onderhoud van gebouwen, huizen. Het aanbod van Atalian is zeer breed: van kleine klussen in huis tot project- begeleiding en -uitvoering, zowel bij renovatie als nieuwbouw.

Guy Mertens, de zaakvoerder van Atalian, heeft een hart voor duurzaamheid en dit uit zich in extra aandacht voor en expertise inzake energie(zuinigheid) en duurzaam beheer van gebouwen, huizen. Een proactieve aanpak is de beste remedie: daarom behoren ook een energiescan, een preventieve scan, elektriciteitskeuring, en andere certificeringen tot het aanbod van Atalian. Kortom: Atalian zorgt graag voor een slim en doordacht onderhoud dat ook op termijn duurzaam is.

Atalian kan een hele waaier van uitdagingen in uw huis aan, en heeft hier ook een heldere aanpak voor. Je kan kiezen voor:

  • Urgente interventie (binnen de 4 uur)
  • Ad hoc interventie op planning en afspraak
  • Structureel onderhoud: op planning en afspraak

De combinatie van het gevarieerde aanbod én de flexibiliteit die aan de dag kan worden gelegd, maakt dat Atalian een unieke positie inneemt. Dit in combinatie met een filosofie waarin duurzaamheid centraal staat, maakt de relatie tussen Atalian en Plus++ tot een sterk partnership, met als resultaat dat Plus++ klanten  genieten van een kwalitatieve dienstverlener in het kader van hun gebouw- en woningonderhoud.

  

Aanvragen mogelijk door Plus++ klanten, zowel particulier als KMO.
Contacteer uw makelaar voor meer info.

www.sibes.be