Beleggingen

Vandaag goed leven is belangrijk, maar uw toekomstige dromen durven realiseren ook. Samen met u werken we aan een financiële toekomst die u en uw partner voldoende inkomen garandeert als het tegenslaat of als u op pensioen gaat. Uw kinderen kunnen we op weg zetten met een mooie financiële voorsprong als ze op eigen benen gaan staan. Het vertrekpunt? Uiteraard uw verwachtingen!

De beste garantie voor uw welzijn en welvaart op lange termijn? Plan samen met ons hoe u uw vermogen uitbreidt en successievriendelijk doorgeeft.

Sparen

Een stimulans die u kan geven is via een spaarplan. Met maandeljijkse spaarimpulsen bouw je op gezette tijdstippen een kapitaal op. Heel handig als je maandelijkse spaarmarge hebt en op lange termijn een mooi bedrag bijeen wil verzamelen.

Kunnen wij u helpen?

Successie

Uw roerend en/of onroerend vermogen successievriendelijk overdragen aan de volgende generatie terwijl u er kapitein over blijft? Dat is een goede zet. Reken op onze expertise!

Kunnen wij u helpen?

Beleggen

Met beleggingen kan u een hoger rendement behalen. Graag veilig beleggen? We gaan voor beleggingsproducten die voldoen aan uw verwachtingen en mogelijkheden: helemaal conform uw persoonlijk beleggersprofiel. Geregeld evalueren we uw portefeuille, voor een optimaal resultaat.

Kunnen wij u helpen?